go up


Når vi vet at fem av de åtte VM-finalistene på 100 meter bryst har deltatt på Mare Nostrum stevnene har dette gitt Alexander meget verdifull internasjonal matching.
Han har vist god kontroll under løpene sine og det er spesielt gledelig at han nå også kjemper i toppen på 200 meter bryst, noe tiden i gårsdagens finale viste. Han var der kun syv tideler fra sølvmedalje.

 


Anne-Mari Gulbrandsen fra Bærumssvømmerne har også gjort sine saker bra i Mare Nostrum og hun avsluttet med en flott 200 meter bryst på tiden 2.31.70 og en fin 6.plass i finalen. Det er tydelig at også Anne-Mari har utviklet formen gjennom disse konkurransene. Svømmerne har fått trent godt mellom konkurransedagene, og det blir spennende å se hva svømmerne kan prestere i NM i Namsos om 3,5 uke.


 


Landslagssjef Petter Løvberg er meget fornøyd med at Norge fikk hele 19 A-finaler totalt under disse Mare Nosrtum stevnene. I tillegg til Alexander og Anne-Mari var både Gard Kvale, BSC og Sara Nordenstam, Lambertseter i finaler i begge Mare Nostrum stevnene de deltok i. Det som er felles for disse fire svømmerne er at de er de eldste svømmerne i et ellers ungt seniorlandslag. Alle fire begynner nå å få solid internasjonal erfaring og leverer resultatene sine nettopp i viktige internasjonale konkurranser. Bak disse fire ser landslagssjefen mange spennende navn som i løpet av de neste årene vil ta steget videre intenasjonalt  sammen med de fire som nå viser vei. Norsk svømming er absolutt i framgang.

Se alle resultater på www.marenostrum.com

Det ble en fin avslutning på Mare Nostrum med en sølvmedalje til Alexander Dale Oen fra Vestkantsvømmerne på spesialdistansen 100 meter bryst søndag kveld.

Dermed har Alexander vært på pallen under samtlige av de tre Mare Nostrum stevnene. Han har også forbedret tidene sine i hver finale, og sølvmedaljen i Monaco ble vunnet på tiden 1.01.44.


Gullet ble vunnet av den dobbelte OL mesteren Kosuke Kitajima på tiden 1.00.89.

X