go up

Som i Barcelona strøk Alexander seg fra 50 bryst for å holde fullt fokus på 200 og 100 bryst. 200 meteren i går ble gjennomført med god teknisk kontroll og ga nok en optimal erfaring med tanke på den videre satsingen på øvelsen.
Tiden var kun syv tideler fra sølvet og Alexander var den svømmeren i finaleheatet som var nærmest personlig rekord.

Anne-Mari startet Mare Nostrum med å svømme seg ut av finalen i Canet på 100 bryst. Etter det har hun vært i samtlige finaler og i går ble det altså en ny flott femteplass på 100 bryst.
Hun har nå prestert flere løp på stabilt godt nivå og gjorde nok en god jobb i går.

I dag har våre to eneste gjenværende i Mare Nostrum svømt forsøk på henholdsvis 100 bryst der Alex leder etter forsøkene med 1.02,51 og på 200 bryst der Anne-Mari er nummer to etter forsøkene med 2.33,32.
Finalene svømmes klokken 16:30 i ettermiddag og om våre to fortsetter den gode fremgangen kan det bli veldig gøy med tanke på gode tider og plasseringer.

Se alle resultater og annen info på www.marenostrumswim.com


 


 


 


 


 


 


 

Under gårsdagens finaler i Mare Nostrum i Monaco svømte både Anne-Mari Gulbrandsen og Alexander Dale Oen seg til fine femteplasser på henholdsvis 100 bryst (1.10,59) og 200 bryst (2.15,71). Begge viser dermed ytterligere prestasjonsfremgang sammenlignet med stevnene i Canet og Barcelona.

X