go up

  Ståle Solbakken, Frode Kyvåg, Tora Berger og fjorårsvinner Mikael Oguz er med i ekspertjuryen som til slutt skal kåre Norges beste trenerforbilde.


 


Foruten de som sitter i juryen, stiller også følgende idrettsprofiler opp: Cecilie Waage Johannessen, Tarik Elyounoussi, Cathrine Larsåsen, Bartosz Piasecki, Tiril Sjåstad Christiansen, Karoline Dyhre Breivang, Nina Solheim og Anders Jacobsen.


 


Stem fram din trener!


Kåringen av Norges beste trenerforbilde foregår på www.trenerforbilde.no, og alle kan nominere og stemme på sin trener til og med onsdag 8. mai klokken 12.00. De 15 kandidatene med flest stemmer, er videre til finalen. I tillegg plukker juryen ut fem stykker som også fortjener en finaleplass. Torsdag 9. mai presenteres de 20 finalistene, og tirsdag 14. mai utroper juryen vinneren av kåringen.


 


Hva kjennetegner en god trener?


En god trener er ikke nødvendigvis den som kan mest om sporten sin. De beste trenerne opptrer etter et ”se og bli sett”-prinsipp. Flinke trenere ser utøverne sine, og de vet også at de selv blir sett. Derfor tenker de nøye over sin egen oppførsel, og er bevisste på sin rolle som forbilde. Særlig er de helt klare på at idrett og alkohol ikke hører sammen.


 Hvem står bak?


Det er alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL som har tatt initiativ til kåringen. Med seg på laget i denne kampanjen har de Norges Håndballforbund, Norges Fotballforbund, Norges Kampsportforbund, Norges Danseforbund og Norges Svømmeforbund. Sammen jobber vi for at idretten skal være en trygg og alkoholfri arena for barn og unge. For andre gang stiller kjente trenere og utøvere opp for å hedre en trener som virkelig er en god rollemodell.


 


Du kan lese mer om kåringen og kampanjen på www.avogtil.no og www.seogblisett.no.


 


 


 

Jakten på Norges beste trenerforbilde er i gang. Dersom din trener vinner, får klubben din besøk av Cecilie Waage Johannessen eller en annen kjent idrettsprofil. På www.trenerforbilde.no kan du nominere din trener til tittelen Norges beste trenerforbilde. Dersom han eller hun vinner, får klubben besøk av en av idrettsprofilene som fronter kampanjen.

X