go up


Gode foredrag og god stemning


Det var mange gode presentasjoner og diskusjoner på helgens forum. De fleste foredragene var fra svømmeklubber, klubbveiledere eller personer i svømmemiljøet. Bakgrunnen fra forumet er at mange klubber har opplevd en enorm utvikling de seinere år. Økning i antallet medlemmer, utvikling av svømmeskolen, økning i antallet ansatte og en trygg økonomi gjør at svømmeklubbene møter helt andre utfordringer og muligheter enn for bare noen år siden. Vi håper forumet gav tanker og verktøyer slik at klubbens ledelse kan ta best mulig strategisk riktige valg på veien videre.


 


Evaluering


Vi vil ta med oss alle innspill og tilbakemeldinger slik at forumene kan bli enda bedre neste år. Og forhåpentligvis med enda klubber representert. Evalueringen blir sendt ut til deltakerne.


 Presentasjoner Andre relevante linker; Lykke til med engasjementet i klubb – ta kontakt hvis dere har spørsmål eller det er noe vi kan bistå med.


Helgen 4-5.mai ble lederforum, lederkurs og forum for svømmeskoleansvarlige arrangert på Thon Hotel Oslo Airport. Totalt var det over 120 deltakere. Det er første gang disse forumene arrangeres. Det ble en engasjerende, morsom og hyggelig helg. Det var gode diskusjoner og god stemning – det liker vi. Evaluering blir idag sendt, så kan vi få tilbakemeldinger om hvordan vi kan utvikle forumene videre. Klikk på les mer for å se presentasjoner og noen tanker om forumet.

X