go up

De norske “stjernene” har trent samtidig med andre verdensstjerner, som forbereder seg til EM senior senere i sommer og Marseille. Flere av gull- og sølvvinnerne fra OL i London, lurte seg med på Andreas og Ingrid sitt lagbilde (eller var det motsatt?)


 Sindre Madsgaard fra Olympiatoppen er med på samlingen sistedel av samlingen og sammen med fysioterapeut Iwonka Vik, blir det styrke- og landtreningen med verdensklassekvalitet.


 Fredag reiser laget til Eindhoven og får et par dager med trening i konkurransebassenget, før selve mesterskapet starter på mandag.


 Norge stiller denne gang med en rekordstor tropp. Hele ni deltakere er individuelt kvalifisert, og ekstra gledelig er det at hele 7 klubber har kvalifiserte utøvere med. Fra nord er Fauske, Tromsø og Mosjøen representert med tre utøvere. Vestlandet har med to utøvere (BS/Åstveit og Madla), mens Østlandet har med tre utøvere fra Drammen og en fra Kolbotn. Dette viser at det jobbes godt i hele landet, men vi har plass til flere.


 Sarah Louise Rung og Ingrid Thunem er ikke uventet våre største medaljekandidater – og under langbane-NM i Drammen rett før avreise til Mallorca viste de at formen var inne, med en verdensrekord på Sarah Louise og to verdensrekorder på Ingrid T. Også flere av de andre svømmerne viste at formen er god og totalt ble det satt 10 norske rekorder for funksjonshemmede under EM.


 


Les mer om EM og den norske troppen på vår mesterskapsside.


 Svømmere fra  Marseille, flere av disse med gull- og sølv fra OL i London, lurte seg med på Andreas og Ingrid sitt lagbilde (eller var det motsatt?)

Landslaget for funksjonshemmede gjennomfører i disse dager den siste finpussen før EM i Eindhoven, som starter mandag. Treningen gjennomføres under topp forhold på Best Centre på Mallorca,forøvrig en kjent plass for flere norske, og utenlandske, klubber.

X