go up
NSF arrangerer dommerkurs i vannpolo. En dommerinstruktør fra Sverige kommer for å holde kurset. Her bør alle klubber prioritere å sende personer. Man kan bli dommer i vannpolo selv om man ikke har spilt vannpolo selv. Kurset er åpent for foreldre, utøvere, trenere og andre engasjerte fra klubber i NSF. 

Hvor: UBC på Ullevål stadion i Oslo. Veibeskrivelse her. Inngang UBC hovedresepsjon. 

Når: Lørdag 14.11 kl. 10.00-18.00 og det fortsetter søndag 15.11 kl. 09.00-14.00. Man må være med alle timer begge dager for å få godkjent kurs. 
Deltageravgift: Gratis. Siden det er lenge siden det har blitt holdt dommerkurs i vannpolo vil det denne gangen være gratis å delta på kurset. NSF ønsker også å styrke dagens dommersituasjon i vannpolo. Neste gang et dommerkurs blir holdt vil det være deltageravgift, og klubber kan søke NSF om utdanningsstøtte. Man må melde seg på selv om det er gratis.  
Reise og overnatting: Alle klubber må selv dekke reise og evt. overnatting i forbindelse med kurset. Det ligger et Thon hotell i tilknytning til Ullevål stadion. Link her.
Målgruppe: Alle over 14 år som ønsker å bli dommer i vannpolo, og er tilsluttet klubb i NSF.
Innhold: Les mer her. 

Praksis: Det vil bli praksis i etterkant, mer info om det på dommerkurs. 

Påmelding: Gjøres via minidrett her.
Ved problemer med innlogging eller påmelding ring support på 03165, eller trykk på Hjelp i høyre hjørne på siden. 
Påmeldingsfrist: Absolutt siste frist er onsdag 11. november kl. 23.59. 
Spørsmål kan rettes til Cathrine Aa Dalen, NSF administrasjon: cathrine@svomming.no 

NSF arrangerer dommerkurs i vannpolo 14.-15. november 2015 i Oslo. Her bør alle klubber med vannpolo prioritere å sende flere personer. Trykk les mer for mer info og påmelding. 

X