go up

Katharina Stiberg, Anne-Mari Gulbrandsen, Sara Nordenstam og Karoline B. Sanderud svømte alle finaler i World Cup og viste god form allerede da. Henriette Brekke svømte ikke finaler i WC men satt norsk rekord under Nordsjøstevnet helgen før. Norsk rekord ble det også på Ingvild Snildal som satt tre av slaget under junior NM i Bærum.
I tillegg til de seks jentene vet vi at både Aleksander Hetland og Alexander Dale Oen holder høyt nivå. Og så blir det spennende å se hva Gard Kvale har fått ut av sitt snaue halvår lange opphold i Australia.

Se vår EM-side for mer informasjon om EM kortbane i Debrecen 13-16. desember 2007
 
 

Det norske laget som skal svømme EM kortbane denne uka landet i formiddag i Budapest og er nå på plass i Debrecen, der EM starter på torsdag. Det er en offensiv gjeng på ni svømmere som nå gjør seg klare for sesongens første av i alt fire mesterskap, OL inkludert. Alexander Dale Oen og Aleksander Hetland tok hver sin bronsemedalje under EM kortbane i Helsinki i fjor og ønsker nå å prestere tider som gjør dem høyaktuelle for nye medaljer. Det som er ekstra gledelig i år er det for første gang på lenge er flere Dale Oen, Gulbrandsen og Hetland som har kapasitet til å vise seg frem på den internasjonale scenen. Under World Cup i november svømte norske svømmere i hele 21 finaler og det var da jentene som markerte seg sterkest.                                          

X