go up

Resultater så langt:

0-99 aktive
1. Team Stavanger
2. Oslo studentenes IK – Svømming
3. Stavanger Haik – Svømming

100-499 aktive
1. Molde Svømme- og Livredningsklubb
2. Drammen Svømmeklubb
3. Kolbotn

500 aktive og over
1. Stavanger Svømme club
2. Spkl Speed svømmegruppe
3. Bergens Svømme Club

Stå på, det er ikke for sent!


Registrer deg her: www.frivillighetsnorge.no
Pengepremien går til den klubben som har flest registrerte støttespillere til og med 31. mai 2005!
Dette er en konkurranse myntet på alle klubber som er tilknyttet Norges Svømmeforbund. Hensikten er å sette fokus på inntektsmulighetene som samarbeidet med Frivillighetsnorge.no byr på (her kan du lese mer om Frivillighetsnorge.no), samt motivere klubbene til å få medlemmene til å registrere seg.

Det er et mål i seg selv at konkurransen skal oppleves som sunn engasjerende og motiverende, og at pengepremiene ses på som et kjærkomment tilskudd til klubbkassen.


Konkurranseregler

Pengepremien går til den klubben som får flest medlemmer og støttespillere til å registrere seg på www.frivillighetsnorge.no! Vinneren kåres ved at antallet registrerte omgjøres til prosent av klubbens totale aktivitetstall. Slik vil alle klubber ha like muligheter til å vinne, uavhengig av klubbens størrelse.

Forutsetningen for å kunne hente ut pengepremien, er at minimum 25 % av vinnerklubbens medlemmer har registrert seg på www.frivillighetsnorge.no  

For å få til en konkurranse som oppleves rettferdig er det satt opp premier fordelt på 3 grupper. Gruppene er basert på aktivitetstall fra idrettsregistreringen, og er inndelt slik:
• Klubber fra 0– 99 aktive; premie: kr 5 000,-
• Klubber fra 100-499 aktive: premie: kr 10.000,-
• Klubber fra 500 aktive og oppover; premie: kr 10.000,-

NB! Vinnerne blir offentliggjort 1. juni 2005.

Oppdateringer på hvem som leder vil bli lagt ut på www.svomming.no underveis.

Vi minner om at det ikke bare er klubbmedlemmer som kan registrere seg og støtte din klubb. Både venner, familie og bekjente som er over 15 år og har egen e-postadresse kan støtte klubben ved å registrere seg på www.frivillighetsnorge.no.

Frivillighetsnorge.no har tatt kontakt med de fleste klubbene for å informere om samarbeidet og konkurransen, svare på spørsmål og bidra med tekstmateriell om ønskelig.

Har dere ikke blitt kontaktet enda, ta kontakt på post@frivillighetsnorge.no så tar de kontakt så snart de kan.

Lykke til!


 


 


 


  


 


 


 


 

Flere klubber er blitt med i kampen om premier på 5000 og 10000 kroner! Kolbotn IL er på 3. plass og truer Drammen og Molde SLK i kategorien for 100-499 aktive. Det er én måned igjen av konkurransen – 30. mai offentliggjøres vinnerne her på www.svomming.no. Registrer deg her: www.frivillighetsnorge.no

X