go up


 


 


 


Deltidsstilling som trener – ”Bergens Svømme – og Livredningsklub”BS-LK har lange tradisjoner for å utvikle gode svømmere på nasjonalt nivå. Vi ønsker å fortsette denne tradisjonen, og har som mål å utvikle klubben videre for også å være i stand til å produsere svømmere som vil kunne hevde seg på internasjonalt nivå.
Samtidig ønsker vi også å legge vesentlig vekt på svømming som breddeidrett for barn og ungdom. I denne sammenheng skal BS-LK ansette 1-2 trenere i deltidsstilling.
Ansvarsområder:
I samarbeid med hovedtrener i klubben skal treneren:
– sørge for gode treningsforhold, både faglig og sosialt
– utvikle klubben videre, slik at målsettingene våre nås
– sørge for god rekruttering til klubbenØnskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:
– god svømmefaglig kompetanse (ønskelig med BS2)
– evne til å motivere og engasjere barn og ungdom
– gode samarbeidsegenskaper
– positiv og løsningsorientertTiltredelse august 2007.Nærmere informasjon kan fås ved å kontakte Kathrine Horn Johnsen (leder), tlf 918 29 873, eller Irene Hjelmaas (sportslig leder/nestleder), tlf 988 65 825.Er dette noe for deg? Send skriftlig søknad til:
Bergens Svømme – og Livredningsklub,
Postboks 3626 – Fyllingsdalen
5845 BergenSøknadsfrist: 16. juli 2007


 


 


 


 

Bergens Svømme- og Livredningsklub ble startet i 1910. Siden den gang har klubben utviklet seg til å bli en stor klubb som markerer seg både lokalt og nasjonalt. BS-LK er en del av
Bergensvømmersystemet og favner i dag ca. 80 aktive svømmere i alderen 7 til 16 år, samt BS-LKs svømmeskole med 370 barn.

X