go up

Det ble også nok en sterk 100 butterfly av Ingvild Snildal da hun for andre gang i dag gikk under ett minutt på 100 butterfly. I den andre semifinalen var hun ute første femti på det samme som hun var i forsøket da hun satt norsk rekord (28,15). I mål var hun dessverre seks fattige hundredeler bak sin ferske rekord men altså nok et flott løp av Ingvild som virkelig er i god form i Eindhoven. Tiden ble 59,97 og med det ble hun nummer 15.

Det ble også satt verdensrekord i EM-bassenget i dag og det var franske Alain Bernard som klemte til med vanvittig sterke 47,60 i den første semifinalen på herrenes 100 fri. Den forrige rekorden hadde Pieter van den Hoogenband på 47,84, satt under OL i Sydney i 2000.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Alexander Dale Oen fortsetter med fantastisk sterk svømming i EM og for noen minutter siden ble det sølv på 200 bryst med ny nordisk rekord igjen. 2.09,74 var kun et tidel bak vinnertiden til Grigory Falko fra Russland og det var spesielt siste lengden som løftet Alex helt opp i gullkampen, etter å ha vært over sekundet bak Falko og Duboscq ved 150 meter. Råsterkt igjen av Vestkantsvømmeren som for første gang reiser hjem med to medaljer fra et internasjonalt mesterskap. Vi gratulerer! 

X