go up

Lavrans Solli ble med sin nye norske juniorrekord nr. 6 i forsøkene og fulgte opp med 24,90 i finalen, det holdt til en sterk 7. plass for debutanten i WC sirkuset. Landslagssjef Petter Løvberg var også super fornøyd med de to andre debutantene i WC, nemlig Siri Eva Kristiansen og Karoline Pedersen som begge to satte solide perser i sin internasjonale debut på senior nivå. – Det er akkurat slik vi ønsker at svømmerne våre skal gjøre det, nemlig å sette perser internasjonalt, sier en tilfreds landslagssjef.


Alt i alt svømte de norske seg til 8 finaler i kveld, og foruten Alex, Lavrans og Ingvild (3 finaler) var også Katharina Stiberg i to finaler da hun ble nr. 6 på 50 bfl. på 26,83 og på 50m bryst på tiden 31,34. det holdt til en 7. plass. Og sist, men ikke minst Cecilie Johannessen som ble nr. 7 på 400 meter fri med tiden 4.12,39.


 


Alexander Dale Oen reiser nå videre med World Cup Sirkuset til Moskva og konkurrerer midt i kommende uke, mens de andre nå skal trene, men blir med på avslutnings WC-stevnet i Stockholm kommende helg.


P.S. Sara Nordenstam pådro seg lyskestrekk under oppvarmingen i morges og stilte ikke til start på 200 meter bryst.

Både Alexander Dale Oen og Ingvild Snildal havnet på pallen i søndagens finale på world cup stevnet i Berlin. Alex tok bronse på 100 meter bryst med 58,64, mens Ingvild hentet hjem medaljen på 50m bfl. på tiden 26,04. I tillegg satte Lavrans Solli ny norsk junior rekord på 50m rygg med 24,67.

X