go up

Etterspørselen er stor og tilbudene begrenset, finner du ikke billetter til øvelsene du er ute etter, anbefaler vi at du jevnlig sjekker sortimentet for endringer. Vi jobber kontinuerlig mot Rio 2016 Organisasjonskomiteen for å sikre oss et tilstrekkelig antall billetter til den norske befolkningen. Billetter selges etter først-til-mølla prinsippet.
For å bestille billetter og hotell- og billettpakker må du opprette en brukerkonto på www.cosport.no. Brukerkontoen vil være bindeleddet mellom deg og oss, i forbindelse med bekreftelser, oppdateringer, viktige datoer, informasjon og veiledning. Vi anbefaler også www.rio2016.com. Her finnes nyttig tilleggsinformasjon om Rio de Janeiro, arrangementet, infrastruktur, arena og stadion.
Hvem er vi
CoSport/Jet Set Sports er en ledende leverandør av billetter og gjesteprogram knyttet opp mot De olympiske leker, som gir utøverne og deres familier, våre samarbeidspartnere, næringslivet og det norske folk, mulighet til å oppleve OL i Rio. På www.cosport.no vil du finne:
  • Enkeltbilletter
  • Hotell- og billettpakker
  • Billetter- og Hospitalitypasspakker (snart tilgjengelig)
  • Generell informasjon
For større grupper, tilpassede løsninger og veiledning, ta direkte kontakt med Gry Bruaas på CoSport/Jet Set Sports (22270505 / 97095755/ gbruaas@jetsetsports.com). De har kontorer på Ullevaal Stadion i Oslo.
Jet Set Sports/CoSport er den eneste godkjente leverandøren som kan selge enkeltbilletter og billettpakker i Norge. I den sammenheng er det viktig å være klar over at selv ekte olympiske billetter kan kanselleres, dersom de er kjøpt gjennom ikke-godkjente leverandøravtaler!
Klikk deg inn på www.cosport.no for et overblikk. Eller ring på 22 27 05 05 på vei mot ditt OL
Med autoriserte billetter, erfarne medarbeidere og sentralt beliggende og trygge hoteller, kan Jet Set Sports/CoSport garantere deg en flott OL- opplevelse.
Hotell- og billettpakker
  • Etterspørselen etter hotell i Rio er stor. CoSport har de fleste av sine hoteller i området rundt Copacabana, som er den beste beliggenheten i forhold til roingen.
  • Vi tilbyr 4 ulike pakkeløsninger. Premier (pakken som inneholder det meste, inkl. transport tilpasset ditt program. Select (forhåndsvalgte billetter), Flex (selvvalgte billetter), og Sport Specific (billetter som fokuserer på en sportsgren, f. eks. roing, golf, håndball etc).
  • Tilgjengelig i et begrenset antall, etter først-til-mølla prinsippet.
Finner du ikke det du er ute etter – følg med, gjerne daglig!
Nettsiden
I perioder vil det forekomme stor trafikk på nettsiden vår. For optimal opplevelse, anbefaler vi at du sletter all søkehistorikk før du logger deg inn. Oppdatert versjon av Chrome eller Firefox fungerer best ved bruk av vår nettside.

Jet Set Sports/CoSport er Norges Idrettsforbunds offisiell leverandør av OL-billetter og gjesteprogram til De olympiske leker i Rio de Janeiro 5.- 21. august 2016. På www.cosport.no finner du alle billetter samt hotell- og billettpakker tilgjengelig for Norge.

X