go up

Klikk på clinicens logo for å komme til den offisielle hjemmesiden, hvor det vil være oppdatert informasjon om forelesere osv.


   


 


Her er litt informasjon om påmelding, priser osv fra NSF:  • fly Oslo-Washington t/r 6.-10. september har vi funnet priser mellom 4500,- og 6000,-. Prisene endres fra dag til dag, så NSF kan ikke garantere en fast pris på dette.
  • deltakeravgift ASCA clinic inkl medlemsskap i ASCA: $399,- (ca 2450,-)
  • clinichotellet Hyatt Regency Crystal City. Ligger ved Washington national airport, Ronald Reagan. Pris pr natt for single/dobbelrom er $139,- for rommet. For trippelrom $164,- og for firemannsrom $189,- for rommet.

 


NSF gjør oppmerksom på at man med enkle internettsøk kan finne rimelige flypriser og andre hotellalternativer. Dette er i så fall noe hver enkelt kan gjøre på egenhånd.


 


NSF tilbyr pakke bestående av fly tur/retur, clinicavgift, og hotellrom etter eget ønske på Hyatt Regency. Prisene for clinicavgift og hotellrom er som vist over, flyprisen vil variere etter når man melder seg på og hvilken reiserute man ønsker.


 


Siste frist for påmelding via NSF er 10. august 2006.


 


For spørsmål, ta kontakt med Tore de Faveri

Årets amerikanske trenerclinic legges denne gang til Washington. Fjorårets clinic i Fort Lauderdale var meget matnyttig, og hele 15 norske trenere var med. NSF håper norske trenere ønsker å delta også på årets clinic, og vil derfor organisere turen bortover for de som ønsker det.

X