go up 


Mitt langsiktige mål
Mitt langsiktige mål er å se hvor god jeg kan bli! Har ingen begrensninger i hodet, vil gjøre alt for å nå mine indre mål…


 


Mitt mål for svømmesesongen 2002-2003
Mitt mål for denne sesongen er å kvale meg til VM langbane i Barcelona juli/august.


 


Meritter
Kongepokal fra NM langbane i Trondheim 2002 hvor jeg satte norsk rekord på 100 bryst.
Har foreløpig ingen internasjonale meritter utenom sølv i nordisk jr.


 


Spesialøvelser
Svømmer mest bryst fordi jeg har størst potensial der.


 


Kommentarer før treningsleir i Sierra Nevada apr/mai
Heisann Folkens!


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra leir med Bergensvømmerne, og reiser igjen på leir med landslaget i morgen (22/04) til Sierra Nevada. Gleder meg veldig til treningene der nede og utviklingen i etterkant. Blir spennende og litt annerledes enn det jeg er vant til. Har trent bra på leiren som har vært og utviklet den aerobe biten ytterligere, svømte 400fri med 4 i laktat på 4,29. Bedre enn noen gang på langbane, svømte ikke bryst fordi jeg tråkket over og forstuet foten.


Tren hardt og stå på alle sammen!Kommentarer etter NM kortbane 2003 i Bergen
Mesterskapet var litt under pari for meg 😉 Følte meg egentlig ikke noe bra en eneste dag under mesterskapet. Da blir det fort slik at du fokuserer på det negative og heller ikke klarer å trekke inn gleden og lysten med det man driver med. Men til alle dere som lurer, jeg er ikke så dårlig som resultatene sier. BELIEVE ME! 
Etter en uke med litt roligere vanntrening og litt mer dykking (m/Peter «GUSSI» Kowski), har jeg endelig funnet roen (svarene) og motivasjonen som gjør meg klar for å legge blod, svette og tårer ned i arbeidet med å utvikle meg videre. 
Må gratulere de som gjorde det bra, Maj Hillesund ikke minst. 
Train Hard Everybody!Kommentarer etter EM-kortbane
EM er ferdig, jeg er drit skuffet og tildels litt forbanna pga 200 bryst! Nå skal det evalueres og finnes ut av hvorfor det ikke gikk fort nok i EM. Mange mener det er fordi vi ikke har kultur for det, at vi sprekker psykisk fordi det er så mange gode der, etc, etc. Det er en altfor lett konklusjon, og jeg er helt uenig! Flere steder har det skjedd noe feil, og det må vi finne ut av og ta lærdom av. Dette er overhodet ikke bare utøverne sin feil. De som lager opplegget må ta sin del av skylden og ikke bare hakke på oss utøvere. Kjipt å si, men jeg var ikke bedre enn 2.13 på søndag. Årsak: det lurer jeg på og… vil vite hvorfor slik at det ALDRI skjer igjen! 
PS: Vi ligger ikke så langt bak de andre, vi er ikke så mye dårligere, men vi forbereder oss til EM (fysisk og psykisk) på en feil måte (tror jeg). Kanskje vi kunne en gang satset på EM som om det var Nordsjø? Hadde ikke det vært fett? Jeg har allerede løftet hodet mitt «stronger than before», vi skal klare dette!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kommentarer før EM-kortbane 
EM står for tur. Det føltes ikke noe bra i dag (mandag), men det er ennå seks dager til hovedløpet mitt som er 200bryst. Dette kommer til å bli show! Har sett det for meg lenge nå.. Tror på gode løp og frysninger til de som ser på. Vi snakkes etter EM, håper det blir noe å skrive hjem om 😉


 


Mine kommentarer om Nordsjøstevnet
Resultatet av leiren på Gran Canaria og treningen ellers skal dokumenteres i resultater på Nordsjø. Be there!


 


Kommentarer fra treningsleir på Gran Canaria
Leiren i Gran Canaria var vellykket og jeg fikk trent ok. Trente for det meste på langbane mens vi kjørte de hardeste passene på kortbane. Anlegget var supert og det var ingenting å klage på ellers heller. Resultatet av leiren og treningen ellers skal dokumenteres i resultater på nordsjø. Be there!


  

X