go up

Norges Svømmeforbund, sammen med Madla Svømmeklubb,  har gleden av å invitere til åpen rekrutteringssamling i Stavanger onsdag 17. april. Målgruppen for samlingen er barn og unge med fysiske funksjonshemninger. Både de som ønsker å komme i gang og de som allerede er i gang med svømming er velkommen!  På samlingen kan du bli mer kjent med svømming som idrett og du kan få gode råd av en av verdens beste funksjonshemmede svømmere, Sarah Louise Rung


 


Du kan laste ned invitasjon til samlingen her.


 

Det er ingen krav om forkunnskaper, utover lysten til å lære litt mer om svømming.Og – det er en stor fordel om du kan svømme.


 

Svømming er en aktivitet og en idrett de aller aller fleste kan drive med. For – her handlerdet ikke om hva du kan gjøre på land, men hva du KAN gjøre i VANN! Alle kan bevegeseg i vann. Og alle kan mestre i vann. Målet kan være å bli best i verden eller det kanvære å oppleve gleden av trening og mestring i vann.


 

Praktisk informasjon om samlingen:
Når: Onsdag 17. april kl 1800-2000Hvor: Dette er dessverre ikke avklart enda, følg med på www.svomming.no /ta kontakt med kristin@svomming.noFor hvem: Barn og unge med fysiske funksjonsnedsettelserAnsvarlig for samlingen: Morten Eklund, Landslagstrener funksjonshemmede, Norges Svømmeforbund


 

Påmelding:Denne samlingen er GRATIS – men for vår egen planlegging, trenger vi å vite hvor mangesom kommer. For best mulig tilrettelegging, vil vi også ha litt bakgrunnsinformasjon omdeg som deltaker.


 

Send derfor inn følgende opplysninger om deltakeren på e-post til kristin@svomming.no


 

Navn, Fødselår, Erfaring med svømming, Rullestolbruker/spesiele hensyn, ønsker og mål med svømmingen, Kontaktinformasjon (e-post/tlf.nr.) til kontaktperson.


 

Samlingen arrangeres i samarbeid med Madla Svømmeklubb


.

Kontaktpersoner:  • Morten Eklund – moeklu@online.no / 91 86 38 34
  •  Kristin Homb, kristin@svomming.no / 21 02 96 73

 På grunn av liten etterspørsel og stengt basseng, er vi dessverre nødt til å avlyse denne samlingen. Vi håper å få til samlingen til høsten..


X