go up

Antidoping Norge har gleden av å invitere til et spennende og nyttig seminar for leger, fysioterapeuter, trenere og annet støttepersonell i Oslo 25. november 2005.

Aktuelle temaer som de fleste av dere bruker i jobbene deres, vil bli belyst av eksperter på området. Det vil bli gode muligheter for å stille konkrete spørsmål. Ikke gå glipp av denne sjansen til å få viktig kunnskap om et til dels komplisert tema!

Seminaret er obligatorisk for leger og fysioterapeuter som vil bli autorisert som Idrettslege, NIMF og som Idrettsfysioterapeut, FFI.

Målgruppe   • Leger som arbeider med idrettsmedisin/aktivitetsmedisin og som ønsker å bli autorisert som Idrettslege NIMF. Kurset er godkjent av Den norske legeforening med 11 poeng som valgfritt kurs til videre- og etterutdanning og i spesialutdanningen. 
  • Fysioterapeuter som ønsker å bli autorisert som Idrettsfysioterapeut FFI (vedtatt krav om gjennomført antidoping kurs for godkjennelse som idrettsfysioterapeut). 
  • Andre leger, fysioterapeuter, trenere og støttepersonell som er tilknyttet landslag eller idrettslag som ønsker opplæring i antidoping arbeid.


Kursets målsetting   • å gi økt kunnskap om dopinglista, NIFs dopingbestemmelser, fritak, kosthold og analysemetoder 
  • å gi en innføring i medisinsk støttepersonells oppgaver i forbindelse med antidopingarbeidet
  • å gi deltakerne en grundig teoretisk og praktisk innføring i dopingkontrollen slik at de kan bistå utøvere som ledsagere under kontrollen og peke på eventuelle uoverensstemmelser i henhold til prosedyrene 
  • å gi kunnskap om hvor man kan søke ytterligere informasjon i forbindelse med antidopingarbeidet

 


Kursramme
Kurset er på 12 timer og gjennomføres som en kombinasjon av teori og praksis. Gjennomføring av praktisk dopingkontroll er en del av seminaret.


 


Program


Klikk for å se program


Kursansvarlig: Antidoping Norge.
Kurssted: Toppidrettssenteret, Sognsveien 228, Oslo
Kursavgift: Kr 1000,-
Påmeldingsfrist: 18. november 2005. Begrenset antall.
Påmelding til:
post@antidoping.no  

Spørsmål om kurset kan rettes til
Gunnvor Aase Hole, Antidoping Norge, tlf. 21 02 92 04


 


 


 


 


 


 


 

Antidoping Norge arrangerer et spennende og nyttig Antidopingseminar for leger, fysioterapeuter, trenere og annet støttepersonell på Toppidrettssenteret i Oslo fredag 25. november 2005.

X