go up

Videre ble det også sagt at han som landslagssjef siden 2001 har arbeidet langsiktig og målrettet og bygget opp en prestasjonskultur for utøvere og trenere til å prestere på den internasjonale arenaDet ble også bemerket at han har meget gode samarbeidsegenskaper og satser på involvering og utvikling av klubbtrenere og at han er opptatt av at det til enhver tid holdes fokus på breddeidretten.


 


Pressemeldingen avsluttes med “Norske idrettslederveteraner vil med spenning og interesse følge den videre utviklingen i norsk svømmesport”.


 


Norges Svømmeforbund gratulerer Petter Løvberg med prisen, som vi mener er vel fortjent.


 Petter Løvberg med Norske Idrettslederveteraners ærespris for
trenere og ledere


  


Vi gleder oss også over at Mette Bugge, journalist i Aftenposten, samtidig mottok Sportsjournalistprisen for 2009. Mette har lenge interessert seg for svømming og har vært med det norske landslaget rundt om i Europa på stevner og leire i flere år. Hun følger også opp med godeartikler fra norske mesterskap og stevner.


 


I begrunnelsen for tildelingen av Sportsjournalistprisen ble det lagt vekt på følgende


 
  •  Mette Bugge fremstår som en av landets mest allsidige sportsjournalister


  • Hun har utviklet sin journalistiske plattform meget positivt gjennom saklig vinkling og relevant argumentasjon og nøyaktige reportasjer


  • Hun har evnen til å finne interessante temaer og skriver like engasjert om de såkalte små idrettene som de store


  • Gjennom god nyhetssans og menneskelige egenskaper har hun utviklet solide nettverk og respekt i alle miljøer


  • Hun var en av tre kvinnelige sportsjournalister som etablerte seg i riksmediene på slutten av 70-årene og har vært toneangivende ved å sette kvinners idrett på   dagsordenen

 


Mette Bugge setter svært ofte fokus på menneskene bak prestasjonene og vi ser frem til å lese hennes reportasjer fra OL i Vancouver og andre store og små idrettsbegivenheter.


 Mette Bugge (t.v) og Petter Løvberg med hver
sin pris


 


 


 


 


 


 

Tirsdag denne uken mottok landslagsjef, Petter Løvberg, Norske Idrettslederveteraners Ærespris for ledere og trenere for 2009. I begrunnelsen for tildelingen av æresprisen, ble det blant annet lagt vekt på at han har vært sterkt medvirkende til at norske utøvere har tatt 11 medaljer i EM, VM og OL siden 2006, i tillegg til å fremstå som en fremragende leder og trener med høy faglig kompetanse og et godt internasjonalt kontaktnett.

X