go up

I år ble det en fantastisk god økning i antall deltagere, og i totalt antall svømte meter. Så det er tydelig at det er populært å holde seg i form med svømming (selv om flere svømmehaller dessverre stenges…).


 


Det var 5910 barn under 13 år som deltok, og av disse var det 3633 som klarte kravet på 2.500 meter for å være med trekningen om hovedpremien til Liseberg.


Av de over 13 år var det hele 9194 som svømte mer enn 10.000 meter, og ble dermed med i trekningen om hovedpremien til Madeira.


Totalt ble det svømt 251.593.527 meter!


 


Trekningen ble foretatt i Landøya svømmehall 20. april, og ble sendt direkte på NRK NiTimen.På bildet ser vi fra venstre, Erik Bånerud fra NRK NiTimen, Tore de Faveri fra NSF, Inger C. Bagle fra Landøya svømmehall og Trine Hodnungseth fra Asker svømmeklubb (Foto: Per Rune Eknes)


 


Vinnere av Svøm deg til Madeira


1. premie: Merete Thrana fra Lundamo. Hun har svømt i Størenhallen, og vant en ukestur for to personer til Madeira med Espnes Reiser.


2. og 3. premie: Hanne Prytz fra Valnesfjord og Gunn Bruun Syversen fra Moss vant weekendopphold for to personer på et Rica hotell i Norge eller Sverige.


 


Vinner av Svøm deg til Liseberg


Tor Erling Wolfram fra Geithus. Han svømte i Furumo svømmehall, og vant reise for to barn og to voksne til Liseberg med opphold på Rica Liseberg Heden i Göteborg.


 


Beste svømmehaller


Kategori A (under 30.000 i årlig besøk): Orkdal Folkebad


Kategori B (30.000 – 100.000 besøk): Berger svømmehall


Kategori C (over 100.000 besøk): Giskehallen


Disse vinner gavekort på kr 5000,- fra Klubben AS.


 


Resultatliste for kategori A finnes her.


Resultatliste for kategori B finnes her.


Resultatliste for kategori C finnes her.


 


Hva er Svøm deg til Madeira … og til Liseberg?


Svøm deg til … er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje som foregår i perioden 1. januar til 31. mars. Målet er å skape gode mosjonsvaner for den norske befolkning, ved å motivere dem til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet. Etter turgåing er svømming den aktivitet som er mest populær som mosjonsaktivitet i Norge. Ett av målene med kampanjen er å få flest mulig voksne til å svømme mer enn 10.000 meter, og flest mulig barn (under 13 år) til å svømme mer enn 2.500 meter. For funksjonshemmede er kravene 5.000 meter for voksne og 1.500 meter for barn.


Alle voksne som svømte 10.000 meter (5.000 meter for funksjonshemmede) innen 31. mars ble med i trekningen om en ukestur for to personer til Madeira med Espnes Reiser. Alle barn, under 13 år, som i samme periode svømte 2.500 meter (1.500 meter for funksjonshemmede) får diplom hos arrangøren, og ble med i trekningen om en tur til Liseberg fornøyelsespark for to barn og to voksne med opphold på Rica Liseberg Heden i Göteborg.


 


Det er 9. gang Norges Svømmeforbund arrangerer denne type mosjonskampanje. Klikk her for å se hvordan det har gått i noen av de tidligere kampanjene.


 


Samarbeidspartnere


  


 


 


      


 


      


 


Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje “Svøm deg til Madeira … og til Liseberg” er nå slutt. Kampanjen foregikk fra 1. januar til 31. mars, og hadde 30127 deltagere fordelt på 197 arrangører over hele landet.

X