go up

AKTUELLE STEVNER OG AKTIVITETER 2018

Nedenfor finner du en oversikt over noen aktuelle stevner og arrangementer spesielt beregnet på både nye og mer erfarne parautøvere. Klubber som ønsker mer informasjon og ønsker å melde på sine svømmere, tar selv konakt med arrangøren. Vi gjør oppmerksom  på at det sikkert finnes flere stevner og aktiviteter som kan være aktuelle.

Er det flere stevner eller aktiviteter som bør være med på denne oversikten? Send en e-post med informasjon til kristin@svomming.no

 

PARASAMLING SVØMMING  (tidligere Åpen samling)  2018, 23.-25. november i Oslo
Norges Svømmeforbund arrangerer årlig samlig for svømmere som er i gang i klubb og som vil få et innblikk i hva som kreves hvis en vil satse på svømming. Samlingen ledes av landslagstrener Morten Eklund og vårt paralandslag har også samling samtidig. Det er et krav om at det må være med en trener fra hver klubb som har med svømmer. Dette for at også trenerene skal lære – og ta med det de har lært tilbake til klubben. Samlingen er for bevegelseshemmede, synshemmede og hørselshemmede svømmere.
Årets samling har base på Olympiatoppen og svømmetrening på Norges Idrettshøgskole.
Her er mer informasjon om årets samlingen.

 

Reykjavik International Games 25. januar – 4. februar 2018
Internasjonalt arrangement for flere idretter, også egne paraklasser. For mer informasjon og påmelding, se stevnets hjemmeside.

 

Malmø Open 8.-11. februar 2018
Et av verdens største klubbarrangement. Det konkurreres i flere idretter med over 2000 deltakere fra flere nasjoner. Informasjon om stevnet og påmelding på www.malmo-open.com eller send e-post til if@isisport.is

 

Stuperlekene i Stavanger, mai
Stuperlekene er et idrettsstevne for utviklingshemmede som årlig arrangeres i Stavanger. Det er flere idretter på programmet, blant annet svømming – med Madla svømmeklubb som arrangør av svømmestevne. Les mer på www.superlekene.no.

 

VIVIL-lekene 2018, 1.-3. juni på Nadderud i Bærum
Årlig stevne for utviklingshemmede der det konkurreres i flere idretter. Svømmestevnet på VIVIL-lekene arrangeres alltid på fredagen. Mer informasjon om VIVIL-lekene, finner du på www.vivillekene.no


Superlekene Haugalandet 24.-26. august, Haugesund 

Superlekene i Haugsund i august er tilsvarende det som er i Stavanger i mai. Flere idretter på programmet. Haugesund svømmeklubb vil stå for. gjennomføring av svømmestevne fredag 24. august. Mer informasjon og påmelding på www.superlekene.no


Fylkeslekene 2018 31. august – 2. september i Bardu

Dette er et stevne for mennesker med utviklingshemming, der det konkurreres i boccia, friidrett og svømming. Det er Setermoen svømmeklubb som står for svømmedelen der det det er øvelsen 25 m fri som står på programmet. Her kan du lese mer om Fylkeslekene. Frist for påmelding er 15. mai.


Landsstevnet i svømming for utviklingshemmede 2018, 22.-23. september, Oslo
Svømmeforbundets årlige stevne for utviklingshemmede, med klasser og tilbud til ferske svømmere og de som ikke trener så mye – og klasser for de som satser på svømming. Rammen rundt dette stevne skal være tilsvarende som et Norges Mesterskap. Arrangør i 2018 er Oslo-klubben SK Speed. Stevnet arrangeres på Nordtvet bad.
– Les mer på vår Landsstevneside. 
– Se også egen side på Facebook. 

 

Stockholm ParaGames i november
Det er dessverre ikke svømming på programmet i 2018.
Årlig internasjonalt stevne i Stockholm for bevegelseshemmede, synshemmede og utviklingshemede. Stevnet arrangeres i henhold til IPC sitt regelverk.
For mer informasjon om stevnet, ta kontakt med stockholmparagames@gmail.com eller les mer på stevnets hjemmeside.

 

Julesvømmen for klasse S14 8. desember på Sogn bad
Årlig stevne for svømmere i klasse S14. Stevne er uapporbert og har en god sosial profil. Her er det plass til både nye og mer etablere svømmere. Også de som ikke er med i klubb!
Stevnet arrangeres av Oslo IL Svømming og SK Speed. Invitasjonen og mer informasjon er på SK Speed sin hjemmeside.

 

Åpen dag/åpen trening
Ønsker klubben din å viser fram aktiviteten dere driver med – og kanskje få med flere på kurs og trening? Eller ønsker derre å ha en lokal /regional samling for parasvømmere?
Svømmeklubber som ønsker å arrangere slike aktiviteter kan søke om tilskudd fra NSF til gjennomføringen. NSF vil da også være behjelpelig med å markedsføre aktiviteten/arrangementet.

Spørsmål? Ta kontakt med Kristin Homb i NSF, kristin@svomming.no.

 

 

 

X