go up

SVØMMELOTTERIETS LODD OG JULEKALENDER 2017

 

Vi oppfordrer alle våre medlemsklubber til å benytte seg av Svømmelotteriet 2017. Disse er lagt til rette for dere av Norges Svømmeforbund, med meget god fortjeneste.

 

Vi ønsker å fortsette med disse aktivitetene og håper mange vil delta. Antallet er frivillig, men mellom 10 og 20 lodd pr medlem er vanlig.

 

Salg av lodd og julekalendere er en tradisjon for mange idrettslag og en rettferdig og lettvinn dugnadsform for medlemmene.

I tillegg er salg av lodd og julekalendere en fin måte å lære barna litt om den frivillighetskulturen som idretten er avhengig av. Det er viktig at foreldrene støtter opp i de tilfellene hvor barna trenger bistand til salgsaktivitetene.

 

Det er viktig at medlemmene forstår at de bidrar for klubben og gruppen sin gjennom dette. Fortell dem gjerne at ved å selge disse lodd og julekalenderne er de med på å hjelpe alle barna til å få et meningsfullt fritidstilbud. Skap et engasjement, og se på denne innsatsen som et hjertelig takk fra medlemmene til klubben deres for all moro og tilrettelegging av meningsfull fritid.

 

Noen salgstips til medlemmene på veien:

 

  1. Bestem dere fort for eksakt hvor, og til hvem dere skal selge loddkvoten til.
  2. Sett dere egne mål for salget – innenfor egen tidsfrist
  3. Barna kan selge til foreldre, familie, naboer og kjente
  4. Voksne kan selge til jobb kolleger, familie, naboer og kjente
  5. Kom dere ut og selg i nabolaget med én gang dere mottar loddene
  6. Selg på lørdager, for eksempel utenfor Rema/Kiwi etc. – enkelt og som regel raskt og positivt.

 

Det går også an å benytte seg av tilbudet om Full organisering. Da blir alt ivaretatt av Svømmelotteriet sentralt, bortsett fra selve salget.

 

Se også www.svommelotteriet for ytterligere info.

 

Bestillinger sendes til: post@svommelotteriet.no eller tlf.: 69 27 58 82

 

X