go up

VIL DU BLI BEDRE KJENT MED SVØMMING OG AKTIVITETER I VANN?

 

Trives du i vannet og har lyst til å bli kjent med svømming som aktivitet og treningsform? Klikk på bildet og hør hva Thea Løkebø fra Sandefjord har å si om svømming.

Norges Svømmeforbund sammen med Lambertseter svømmeklubb starter til høsten opp en egen gruppe for ungdom med funksjonsnedsettelser. Her kan du komme og prøve ut om svømming kan være noe for deg!  

-> Her kan du registrere interessen for å være med 

 

Målgruppe

  • Personer med synshemming, hørselshemming og bevegelseshemming 
  • Alder ca 12-16 år 
  • Er trygg i vann 
  • Ønsker å lære mer om svømming 

 

Hvorfor egen gruppe

Svømming er for alle, uavhengig av funksjonsgrad. For å gjøre inngangen til svømming i klubb enklere, vil vi fra høsten av starte opp en egen gruppe der hver enkelt får tett oppfølging for å bli kjent med trening i basseng og bli kjent med svømming som idrett. Hver enkelt vil få tett
oppfølging med tanke på utvikling av ferd
igheter.
 

 

Trenere
Gruppen vil ledes av trenere fra Lambertseter svømmeklubb, med bistand fra Norges Svømmeforbund. Trenere vil ha ansvar all aktivitet i og ved bassenget. Deltakere som har egen ledsager (f.eks til hjelp i garderobe og evt en til en i bassenget), har med egen ledsager.

Trenere som er med:

  • Solveig Bjelke, Lambertseter Svømmeklubb
  • Luna Søgaard, Lambertseter Svømmeklubb
  • Lotte Stang Aune, Norges Svømmeforbund  

 

Oppstart

Planlagt oppstart er tidlig i september med ukentlig trening fram til jul. De første gangene er det “åpen trening”, dvs at en kan komme og prøve ut om svømming er noe en vil fortsette med.
Om en underveis finner ut at en heller vil trene sammen med jevnaldrende i klubb, vil en få hjelp til å finne det tilbud i en svømmeklubb.  

 

Hva vil det koste å være med?

Det er kun en liten egenandel for å være med. Denne faktureres en gang pr måned fra Lambertseter Svømmeklubb.

 

Kontaktpersoner

X